Noclegi
Spokojnie i przestrzennie
Gospodarstwo agroturystyczne
Na ofertę noclegową składa się pięć pokoi usytuowanych na pierwszym piętrze. Są to pokoje dwu, trzy, czteroosobowe i więcej z widokami na pastwiska dla koni, ujeżdżalnię oraz wiekowe pomniki przyrody. Do dyspozycji gości oddajemy duży salon z kominkiem i domową biblioteką, pełniący również funkcję jadalni oraz taras przed domem od strony zachodniej, z którego co wieczór można podziwiać zachody słońca.
Udogodnienia
Cenimy prostotę i komfort
Parking
Miejsca parkingowe znajdują się przy samym obiekcie.
Widoki
Dookoła nas rozpościerają się widoki na wzgórza, doliny, łąki i lasy.
WIFI
W całym obiekcie jest dostępne darmowe WIFI.
Zdrowa kuchnia
Codziennie możesz zjeść u nas śniadanie
Prywatna łazienka
W każdym pokoju jest prywatna łazienka.
Taras
Miejsce, w którym można odpocząć, obejrzeć zachód słońca, wsłuchać się w odgłosy natury lub zjeść śniadanie.
Lokalizacja
Odległość od Rynku w Kazimierzu Dolnym to 5 km. Okolica jest popularna wśród miłośników pieszych wędrówek, narciarstwa i jazdy na rowerze.
Leżaki
Dla gości udostępniamy leżaki, które gwarantują doskonałą formę relaksu w ogrodzie, obok wybiegu dla koni lub przy kilkuset-letnim dębie.
Pokoje
W każdym pokoju jest prywatna łazienka, okno z widokiem, zestaw ręczników.
Otoczenie domu to ogród, wybiegi dla koni i lasy
Zasady pobytu i rezerwacji
W celu rezerwacji należy skontaktować się z nami telefonicznie, mailowo lub przez formularz dostępny na stronie
- Potwierdzeniem rezerwacji jest wpłata ustalonego zadatku.
- Zameldowanie od 14:00.
- Wymeldowanie do 11:00.
- Prosimy o zachowanie ciszy nocnej w godzinach 22:00-6:00.
- W budynku obowiązuje zakaz palenia.
- Nie ma oddzielnego aneksu kuchennego dla gości.
Smaki
Proponujemy śniadania w formie szwedzkiego stołu. Sami robimy przetwory, dżemy, konfitury i kompoty. Pieczemy chleb na domowym, tradycyjnym zakwasie. Wykorzystujemy w miarę możliwości produkty z naszego warzywnika i jaja z kurnika. Latem nasz ogród dostarcza wiele owoców i warzyw, różne rodzaje sałat i ziół goszczą wtedy na talerzach. Natomiast zimą wykorzystujemy zamknięte "lato" w słoikach ze spiżarni. Dużym powodzeniem cieszą się świeże, rozmaite ciasta: drożdżowiec z kruszonką, z sezonowymi owocami, torty i babki.